Súčasné trendy ohľadom zdaňovania finančných transakcií v Slovenskej republike - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Úroveň zdaňovania finančných transakcií na Slovensku. Vysoká daňová zaťaženosť jednotlivých štátov Európskej únie.