Významné zmeny v ochrane vkladov na Slovensku od 15. októbra 2015 - Šujan, Rudolf
Implementovanie smernice Európskeho parlamentu a Rady 2014/49/EÚ zo 16. apríla 2014 o systémoch ochrany vkladov, ktorej cieľom je odstránenie rozdielov v pravidlách ochrany vkladov v členských štátoch Európskej únie. Zákon č. 239/2015, ktorým sa mení a dopĺň a zákon č. 118/1996 Z. z. o ochrane vkladov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.