Finančná stabilita a posilňovanie menovej únie - Longauerová, Alena
Stimuly a faktory pôsobiace na makroekonomickú situáciu v Európe. Zadlženosť krajín EÚ a Eurozóny. Vplyv kvantitatívneho uvoľňovania na stabilitu finančného systému. Stabilita finančného sektora v SR v roku 2015. Posilnenie hospodárskej a menovej únie ako nástroj finančnej stability.