Personálny manažment ako dôležitá súčasť riadenia podniku - Kováčiková, Kristína
Vývoj personálneho manažmentu. Úlohy personálneho manažmentu. Potreba individuálneho prístupu k jednotlivým zamestnancom, aby bola zabezpečená ich kvalitná integrita do pracovného procesu.