Konvergenčný vývoj Slovenska 10 rokov po vstupe do EÚ v kontexte programu Europa 2020 - Čihovská, Viera
Päť hlavných cieľov podľa Európskej komisie, ktoré je potrebné v krajinách EÚ splniť do roku 2020. Zhodnotenie a konfrontácia ekonomických výsledkov s vybranými ukazovateľmi sociálno-ekonomického vývoja Slovenska za desať rokov jeho členstva v EÚ v kontexte programu Európa 2020.