<The> Specific objectives of multinational corporations cash management - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Analýza vlastností dcérskej firmy: výdavky, obrat, vyplatené dividendy, manažment likvidity. Techniky optimalizácie cash flow. Problémy s optimalizáciou cash flow.