<The> Growth forces in the development of insurance sector in CEE countries - Tobák, Juraj, 1986-
Úloha poistenia na raste ekonomiky. Ukazovateľ Insurance Penetration (prienik poistenia) - miera účasti trhu s poistením na tvorbe HDP. Porovnanie krajín SVE a OECD.