Evaluation of theses and final state exams based on selected criteria - Lacko, Roman, 1988-
Manažment kvality vo vzdelávacích inštitúciách. Hodnotenie kvality štátnicových skúšok z účtovníctva - kritériá hodnotenia. Kritériá hodnotenia záverečných prác a ich obhajoby.