Hospodárenie firiem vybraných odvetví v roku 2014 s dopadom na daň z príjmu - Kufelová, Iveta, 1970-
Analýza hospodárenia vybraných firiem z odvetví automobilového priemyslu, stavebníctva a maloobchodu, s dopadom na výšku daňovej povinnosti za rok 2014.