Aktivity vybratých regionálnych podporných organizácií ako súčasti externých faktorov podnikateľského prostredia - Michálková, Anna, 1968-
Zhodnotenie pôsobenia vybratých regionálnych podporných organizácií a využívanie verejných zdrojov na podporu a zlepšovanie podmienok podnikateľského prostredia s osobitným zameraním na cestovný ruch. Dynamizácia podnikov a rozvoj inovácií pre rozvoj cestovného ruchu.