[Inovácie – návody na cvičenia II. Košice] - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Recenzia na učebný text „Inovácie – návody na cvičenia II“. Poskytuje výstižné informácie nevyhnutné pre oboznámenie sa s problematikou inovácií a ich úlohou v podnikoch. Je rozdelený do ôsmich logicky a obsahovo na seba nadväzujúcich kapitol.