<The> Role of Tourism Teachers in Education - Staňo, Roman
Myšlienky učiteľov v oblasti cestovného ruchu vo vzťahu k študentom. Zlepšenie kvality pedagogickej práce v oblasti cestovného ruchu predstavuje rozmanitosť výkonu a rozdiel v štýle výkladu učiteľa.