Podpora priamych zahraničných investícií v Slovenskej republike – analýza investičnej pomoci - Balejová, Martina, 1990-
Prílev PZI do rôznych sektorov hospodárstva SR, pričom možno identifikovať viacero faktorov, ktoré k tomuto trendu pozitívne prispeli. PZI a priama podpora zahraničným investorom zo strany štátu. Schéma investičnej pomoci v Slovenskej republike – ciele, právny rámec, formy, podmienky udelenia a trendy v súvislosti s jej poskytovaním v rokoch 2002 až 2015.