Niektoré aspekty manažmentu osobných financií vysokoškolákov - Bačová, Monika
Vybrané definície finančnej gramotnosti a charakteristika Národného štandardu finančnej gramotnosti. Poslanie vysokých škôl na Slovensku a prezentácia výsledkov dotazníkového prieskumu zameraného na finančnú gramotnosť študentov študujúcich na vysokých školách na Slovensku.