Metodika implementácie integrovaného manažérskeho systému - Stašková, Slavomíra, 1989-
Vymedzenie integrovaného manažérskeho systému. Súčasný stav vo využívaní manažérskych systémov. Schéma integrovaného manažérskeho systému. Projekt implementácie IMS.