Zavádzanie, udržiavanie a personálne zabezpečenie environmentálneho manažérskeho systému v podnikoch - Marečková, Zuzana
Environmentálny manažment je dnes už neoddeliteľnou súčasťou celkového systému riadenia podniku. Rozšírenie EMS a EMAS na Slovensku. Vývoj počtu podnikov s certifikátom ISO 14001 v SR v rokoch 1996-2013. Environmentálny manažérsky systém podľa ISO 14001 a EMAS vo vzťahu k Európe a svetu. Environmentálny manažérsky systém a ľudské zdroje.