Kariéra a kariérne poradenstvo v personálnom manažmente - Marhefková, Anna, 1967-
Celoživotné vzdelávanie a kariéra. Rozvoj kariérnych poradenských služieb na Slovensku. Kariérne poradenské služby v zahraničí.