Zahraničná politika Iránu a Rúháního hľadanie východísk z hrozby medzinárodnej izolácie - Čech, Ľubomír, 1955-
Zhodnotenie krokov, ktoré podnikla Rúháního vláda za účelom zmeny regionálneho a medzinárodného postavenia Iránu. Analýza skúma kľúčové zmeny v zahraničnej politike Iránu. Úsilie o vyriešenie sporu so Spojenými štátmi americkými, týkajúce sa iránskeho jadrového programu.