Sociálne dimenzie inovácií - Matušovič, Martin
Autori zaoberajúci sa inováciami, sociálnymi inováciami. Za najväčšie prínosy sociálnych inovácií považujeme rozvoj sociálnych služieb, rozvoj zamestnanosti, rozvoj sektoru sociálnych služieb, rozvoj sociálneho potenciálu lokalít, osvojovanie decentralizovaných kompetencií samosprávnych orgánov v sociálnej oblasti, nové stratégie sociálnej pomoci odkázaným, sociálnu inklúziu, boj s nezamestnanosťou, udržateľný sociálny rozvoj, integráciu znevýhodnených, osobné sociálne služby a iné.