Postavenie Nemecka v súčasnej EÚ - Dolná, Ľudmila, 1976-
Skúmanie postavenia Nemecka v súčasnej Európskej únii predstavuje veľmi aktuálnu tému, ktorá navyše poskytuje predpoklady a východiská do ďalšieho štúdia EÚ dnes a navyše naznačuje aj trendy budúceho vývoja.