Spatial differentiation and evaluation of tourism performance of Slovakia and its specificities - Kasagranda, Anton
Prehľad literatúry a definície pojmov. Vývoj výkonnosti cestovného ruchu v SR. Štruktúra návštevníkov. Sezónnosť a výkonnosť cestovného ruchu. Priestorové diferenciácie výkonnosti cestovného ruchu.