Visitor management in protected areas - Zelenka, Josef
Definícia manažmentu návštevníkov. Manažment návštevníkov ako súčasť destinačného manažmentu. Prípadové štúdie: manažment návštevníkov v chránených oblastiach Švajčiarska a Fínska.