Fremdwörter im Deutschen - ein Ständiges Problem? - Adamcová, Lívia
Prenikanie cudzích slov do nemeckého jazyka. Internacionalizmy gréckeho a latinského pôvodu. Definícia pojmu a znaky cudzích slov. Anglicizmy v nemeckom jazyku.