Revision of the concept of measuring material deprivation in the EU - Stankovičová, Iveta
Ciele stratégie Európa 2020. Ukazovateľ chudoby alebo sociálnej exklúzie. Porovnanie starého a nového konceptu merania materiálovej deprivácie.