Percepcie o migrácii a jej vplyv na ekonomický rast a pracovný trh - Galanská, Nina
Porovnanie subjektívneho vnímania obyvateľov vo vybraných krajinách EÚ a výsledky štúdií skúmajúce a modelujúce vplyv migrácie na ekonomický rast, pracovný trh a predovšetkým fiškálny vplyv migrácie.