Aktuálne trendy v leteckej doprave - Grančay, Martin, 1984-2024
Súčasné dianie v leteckej doprave vymedzuje a analyzuje základné aktuálne trendy v odvetví. Ako nové trendy identifikujeme prechod k multilaterálnej liberalizácii, ale aj návrat protekcionizmu, zvýšený dôraz na bezpečnosť, dominanciu internetu a nástup mobilných aplikácií, prechod na nové modely podnikania, oddelenú cenotvorbu doplnkových služieb, zintenzívnenie konsolidácie aerolínií, dôraz na environmentálnu zodpovednosť a dominanciu Ázie.