Čtvrt století našeho členství v Mezinárodním měnovém fondu - Marková, Jana
Obnovenie členstva Československa v Medzinárodnom menovom fonde. Účasť Medzinárodného menového fondu na procese transformácie československej ekonomiky. Rozdelenie Českej a Slovenskej federatívnej republiky. Spolupráca Českej republiky s MMF. Účasť na finančných operáciách MMF.