Ľudský faktor v riadení procesu podnikových zmien - Papulová, Emília
Úloha ľudského faktora pri procese zmien ako hlavného predpokladu na ich úspešnú implementáciu. Prístupy k riadeniu zmien, plánovitý prístup. Osem krokov k dlhodobo úspešnej zmene. Vzťah strategického vnímania zmien a ich prezentácie zamestnancom.