Zkušenosti, poznatky a možnosti organizování podniku pomocí síťových struktur - Dědina, Jiří
Príčiny vzniku inovácií v oblasti organizačných štruktúr. Charakteristiky podnikateľských sietí. Sieťové štruktúry malých a stredných podnikov v Európskej únii. Virtuálne podnikanie. Strategické spojenectvo (aliancie).