Prínos slobodných povolaní k tvorbe pracovných miest v Slovenskej republike - Soósová, Veronika
Problematika slobodných povolaní v kontexte zvyšovania zamestnanosti v Slovenskej republike. Slobodné povolania ako ekonomický faktor.