Hodnotenie ekonomickej a mimoekonomickej efektívnosti majetku obcí/miest - Brindzová, Zuzana
Metodológia a metodika hodnotenia efektívnosti majetku obcí/miest. Majetkové ukazovatele obce. Hrubá majetková sila. Čistá majetková sila. Čistý príjmový efekt. Hrubý príjmový efekt. Reprodukčná schopnosť obce. Reprodukčná sila obce. Záver a zhrnutie problematiky.