Môže Brazília dobehnúť rozvinuté krajiny? - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Brazília je jednou z krajín, ktoré disponujú veľkým potenciálom pre ďalší ekonomický rozvoj. Hospodárstvo Brazilíe a možnosti brazílskej ekonomiky môcť dosiahnúť úroveň rozvoja vyspelých štátov.