Vybrané pravidlá rozpočtového hospodárenia obcí a miest na Slovensku v kontexte aktuálnych otázok - Brindzová, Zuzana
Podmienky používania návratných zdrojov financovania obcí a miest. Ozdravný režim a nútená správa. Prípadová štúdia. Povinnosti a obmedzenia počas nútenej správy v obci. Niekoľko zásad zdravého rozpočtového hospodárenia obcí.