Rotujúce predsedníctvo v rade Európskej únie - špecifikácia protokolárnych noriem - Mattoš, Boris, 1977-
Základné aspekty inštitútu rotujúceho predsedníctva v Rade Európskej únie vo väzbe na úlohy vyplývajúce z tejto funkcie pre predsedajúci štát. Protokolárne normy a pravidlá kodifikované pre účely štátu s funkciou predsedníctva v Rade Európskej únie.