Area for Social Economy in Agriculture - Poláčková, Hana, 1968-
Sociálna ekonomika v histórii. Porovnanie charitatívnej práce, sociálnej práce, sociálneho podnikania a spoločensky zodpovedného podnikania. Sociálne problémy Slovenska. Slovenské poľnohospodárstvo, vývoj a súčasnosť. Vplyv zvýšenia zamestnanosti v poľnohospodárstve na dlhodobú nezamestnanosť.