Kontrolné mechanizmy v daňovej praxi - Kušnírová, Jana, 1977-
Spolupráca členských krajín EÚ v boji proti daňovým podvodom a daňovým únikom. Program Fiscalis 2020. Hlavné princípy daňovej správy. Daňová správa a daňová kontrola právnických osôb v Slovenskej republike. Zásady daňovej kontroly. Počty vykonaných daňových kontrol v SR (2001-2014). Formy daňových únikov na dani z príjmov právnickej osoby.