Efekty daňovej politiky - výber - Schultzová, Anna
Vplyv daňovej politiky na deficit štátneho rozpočtu SR a dlh verejnej správy v období rokov 2004-2013. Dlh verejnej správy SR v mld. eur a percentách HDP v rokoch 2004-2013. Dlh verejných financií v štátoch EÚ za rok 2013. Daňové príjmy štátneho rozpočtu SR (2004-2013). Vplyv daňovej politiky na tvorbu nových pracovných príležitostí. Priame daňové stimuly vplývajúce na zamestnanosť.