Migrace jako proces hledání domova v regionu - Novotná, Eliška
Regionálna migrácia s kladným migračným saldom ako priaznivý jav pre demografickú situáciu regiónu. Prípadová štúdia juhočeského mestečka hľadá odpovede na otázy, či migranti nájdu v novej lokalite novú kolektívnu identitu.