Efektívne pôsobenie environmentálnych daní - Válek, Juraj, 1981-
Prístupy k definovaniu environmentálnych daní. Harmonizácia ekologický daní v rámci EÚ. Hodnotenie efektívnosti ekologických daní. Vplyv zavedenia zelených a dopravných daní. Vplyv daní z odpadu.