Decentralization in Ukraine: Status and Prospects - Stashuk, Vitalii, 1972-
Proces a analýza prvých výsledkov nových právnych predpisov a možné problémy a spôsoby ich riešenia v procese ďalších zmien decentralizácie na Ukrajine. Ukrajina je v súčasnosti v stave politickej, sociálnej a ekonomickej turbulencie. Reforma všetkých sfér spoločenského života, rovnováha síl a vývoj krajiny všeobecne.