Eliminácia daňových únikov v oblasti nepriamych a priamych daní - výber - Schultzová, Anna
Problém daňových únikov a efektívne vyberanie daní. Daňová medzera. Odhad daňovej medzery na DPH. Porovnanie výšky daňovej medzery v krajinách EÚ za roky 2011 - 2012. Odhad medzery na DPH pomocou makroekonomických prístupov – výber. Mikroekonomické metódy odhadu daňovej medzery. Zníženie daňovej medzery opatreniami štátu v oblasti priamych daní.