Finančné riziká verejných financií - administratívne náklady pre daňovú správu - Hocman, František, 1983-
Charakteristika verejných financií v dielach vybraných autorov. Riadenie verejných financií. Náklady na výber daní. Korelácia celkových daňových príjmov a administratívnych nákladov vo vybraných krajinách. Korelácia celkových daňových príjmov a administratívnych nákladov - Slovenská republika, trendové zobrazenie rizík.