Finančná kríza v Grécku - Vrábelová, Eva
Jednou z aktuálnych tém, ktorým dnes čelí Európska únia je aj vyriešenie finačnej krízy v Grécku. Grécka zadĺženosť sa netýka už len výhradne gréckeho štátu a jeho občanov, ale aj ostatných krajín EÚ. Aktuálny a budúci vývoj a analyzovanie ekonomickej situácie Grécka.