Dynamics of Attack Actions in the Mobbing Strategy: The Case of Lithuania - Zukauskas, Pranas
Výskyt a rozmach mobbingových aktivít, používaných proti obeti v kontexte litovských organizácií. Do úvahy sa berie typ profesionálnej činnosti. Mobbingové stratégie a väčšina šikanujúceho správania je vzájomne prepojená. Vytvára systém, poháňaný ohováraním, urážlivou komunikáciou a izoláciou. Upozorňovanie manažérov organizácií na povahu neetickej komunikácie. Potreba chrániť dôstojnosť a dobré meno zamestnancov. Predchádzať mobbingu a šikanovaniu.