MIF poplatky za karetní transakce a meze soutežní regulace - Kubeša, Tomáš
Adaptácia tzv. MIF nariadení, ktorého hlavným cieľom je určiť maximálnu výšku poplatkov za kartové transakcie viacerých platobných schém. Súťažný prípad Visa a MasterCard.