Analysis of Women's Status in the Labor Markets of Countries in the European Union - Drutarovská, Jana, 1989-
Vybrané ukazovatele (Quality of Life Indicators) u žien na trhu práce Európskej únie a ich porovnanie klastrovou metódou. Využitie deskriptívnej štatistiky a dát z Eurostatu.