Artificial Neural Networks in Business: Two Decades of Research - Tkáč, Michal, 1958-
Analýza 412 publikácií na tému neurónové siete v obchode. Kategorizácia publikácií podľa rôznych kritérií. Budúce výzvy vo výskume neurónových sietí.