Tradičné kozmetické značky na Slovensku - Dudeková, Alena, 1986-
Analýza a postavanie výrobcov slovenských značiek kozmetických výrobkov na Slovensku. Kozmetika a jej tradícia na území dnešného Slovenska. Z histórie je zaujímavé 16.storočie, kedy sa rozvinulo prírodné ľudové liečiteľstvo – olejkárstvo. Konkurenčný boj medzi slovenskými a zahraničnými firmami vo výrobe kozmetiky.