Analýza vývoja daňových únikov v Slovenskej republike - Kočkovičová, Jana, 1989-
Krátenie dane v Slovenskej republike. Vývoj daňových únikov v SR (1997-2012). Daňové úniky v jednotlivých samosprávnych krajoch SR. Odporúčania pre zníženie škôd spôsobených daňovými únikmi.