Crowfunding: An Innovative Financial Source of Small and Medium Sized Enterprises - Belanová, Katarína, 1978-
Špecifiká a benefity crowfundingu. Identifikácia zdrojov pre MSP na základe životného cyklu a podnikateľského rizika. Vznik finančnej medzery (financial gap) na základe informačnej asymetrie. Index prístupu MSP k financiám SMAF.